sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Päivitystä..

Viime kerrasta onkin sitten aikaa.. enään ei vaihtunut vain kuukausi, vaan nyt vaihtui sitten myös vuosi.. Tervetuloa vuosi 2010!

Koko loppu syksy ja tämä alkuvuosi on pyörinyt enemmän ja vähemmän agilityn huumassa. Viikko alkaa maanantaisin Jokun agilityllä, jatkuu tiistain Kaukon treeneillä ja agikouluttamisella, keskiviikkona meidän oma vessariagi ryhmän kouluttamista ja omatoimista treenaanista sekä torstaina rally-toko kurssin pitämistä. Ja jottei tulisi vain treenattua liian vähän, täytyy aina välillä viikonloppuisin käydä omatoimitreeniaamassa :D.

Omistajalla on takana "villit" penkkarit ja siitä se lukuloma alkoi. Joten seuraavat 3 viikkoa menee nenä kiinni kirjassa (tai tämä olisi tavoite.. :D) ja edessä siis ylppärit. Niistä olis tarkoitus päästä kunnialla läpi ettei tarvitse lorvia lukiossa enempää kuin pakko.. :D

Kaukon kanssa edistyttiin niin hurjaa vauhtia agissa että päästiin jo aika pian talvikauden alettua jatko 2 ryhmään, nyt siis tehdään jo aika pitkiäkin ratoja. Edistymiseen on toki vaikuttanut vähintään 2 kertaa viikossa treenaus.
Hankalin este tällä hetkellä on kepit. Kauko kiihtyy tosi paljon tehdessä ja ei aina kepeille tulessa malttaisi rauhoittua ja saattaa kauhoa yhden keppivälin ohi. Mutta kunhan ohjaaja muistaa rauhoittaa kepeille niin sitten onnistuu.

Jokun kanssa alkaa kontaktit sujumaan, hidastelee lopussa koska ohjaaja rääkyy "ota" käskyä, mutta mieluummin näin kuin että se juoksee täyttä vauhtia ja tekee iloisen loikan pinnan yli..
Kohta olisi jo aika osallistua virallisiin kisoihin (kunhan omistaja saa kirjoitukset pois alta). Ollaan Jokun kanssa viihdytty paremmin kuin hyvin maanantain ryhmässä, jossa saadaan kokiella jos minkälaista kiemuraa. Lohduttavinta on se, että vaikkei kaikki onnistuisikaan voi lohduttautua sillä että suurin osa radoista on 2-3 luokan tasoa :DD.

Pientä päivittelyä siis meidän tilanteseen. Kauko elää edelleen yksin koirana ihmisten keskuudessa, onneksi Patu"veli" käy aina väliajoin kylässä, ja naapurin Nero setä käy mukana lenkeillä ja me siellä kylässä, nappula Nevasta puhumattakaan :D.

Ei kommentteja: