perjantai 24. lokakuuta 2008

Kaukon prosessi etenee

Toisin sanoen Kauko pääsi "uusinta" kerralle hierojalle. Olimme hierojan kanssa sopineet että n. kuukauden päästä edellisestä kerrasta oisi hyvä tulla uudelleen, joten teimme työtä käskettyä ja kävimme hierojalla 15.10.

Tuomio oli hyvä. Selkä ja oikeastaan koko runko oli hyvässä kunnossa, eli siinä samassa jamassa mihin hän oli sen hieronutkin, eli ei ollut mennyt hunompaan kuntoon :D. Tutkailun jälkeen Kauko sai taas nauttia hieronnasta.

Ollaan kyllä kotona koko perhe huomattu miten tuo hierominen on siihen vaikuttanut. Nykyään selkä todellakin suorempi ja oikeastaan jopa tuntuu jämerämmältä. Ja mikä uusinta on se, että Kauko on ruvennut kunnolla venyttelemään takajalkojaan, jota ei siis ole tehnyt todella pitkiin aikoihin. Ja mikä parasta, jopa isäni oli sitä mieltä, että hieronta on auttanut Kaukoa, ja se on jo jotain!
Mietittiin vielä, että josko vielä kerran n. kuukauden kuluttua mentäisiin siellä käymään (siis tästä keskusteltiin myös hierojan kanssa + perheen), jotta saadaan Kauko oikein hyvään kuntoon, ja ettei prosessi jää vain kesken.

Ja eikun taas jumppatuokioita vetämään!

Ei kommentteja: