perjantai 24. lokakuuta 2008

SSL:n erikoisnäyttely

Käytiin Kaukon ja Jokun kanssa pyörähtämässä Suomne spanieliliiton erikoisnäyttelyssä Hyvinkäällä. Ja voinpa sanoa ettei tosiaan mikään turha reissu ollut.



Aamulla kello 8.00 koirat ja häkki autoon ja eiku nokka kohti hyvinkäätä. Perillä oltiin jo hyvissä ajoin, vähän ennen klo 9.00. Urosten kehät alkaisivat klo. 10.00. Eikun häkit pystyyn ja odottelemaan. Peenut olivat alkaneet jo klo. 9.00, mutta ne venyivät ja urosten kehät alkoivat n. 20min myöhässä.

Junnujen jälkeen oli Jokun vuoro mennä kehään. Minua hieman jännitti se, että miten Joku reagoi kun tuomari oli koiran päälle kallistuvaa sorttia, mutta ilokseni huomasin seisovan hienosti paikallaan ja antavan tuomarin kopeloida itsensä päästä varpaisiin. Siinä sitten seistiin ja odoteltiin tuomiota, juostiin edes-takas liike ja kehän ympäri, seisotettiin tuomariin eteen ja tämän jälkeen punainen nauha ja arvostelu käteen, toisin sanoen Joku sai EH:n, eli erittäin hyvä, mikä ei kuitenkaan yllä muihin tuloksiin kuten luokkasijoitukseen (tai ainakaan tässä kilpailussa..).



Sitten oli Kaukon vuoro. Aluksi vein yksilöarvosteluun kaverin koiran Neron, joka sai hiensoti ERI:n (erinomainen) jonka jälkeen vaihto Kaukoon ja sen kanssa yksilöarvosteluun. Kaukonkin sai hienosti ERI:n, ja todella hienosti voitti luokkansa. Tällöin ilo oli jo ylimmillään. Mielessä pyöri että voisiko tämä näyttely olla se näyttely jossa me valioidutaan? Yritä siinä sitten olla rauhassa ja odotella että pääsee uudelleen kehään. Paras uros kehään sitten vain ja jännityksellä odottelemaan miten käy. Tuomari valitsi nuortenluokan uroksen, Kaukon ja kaksi valioluokan urosta. Eli nytmeillä olisi mahdollisuus!! Tuomari juoksuttaessa koiria luulin hänen tehneen jo valintansa ja pistäneen nuortenluokan uroksen meidän edelle, mutta ei, me päädyimme Kaukon kanssa PU3 sijalle, saaden sertin ja Suomen muotovalio tittelin!!



Nyt kotona asustelee siis FIN MVA Kauko sekä (toivottavasti) tuleva agitykki Joku ;D.



Joku sai vapautuksen turkistaan ja, voi mitä sieltä alta paljastuikaan. Miehekäs koiran rötikkä.

Kauheasti oli poika kehittynyt viime karvamisen jälkeen. Tässä kuva uudesta nahkiksesta :

Ei kommentteja: