lauantai 20. joulukuuta 2008

Treeniä

Jeps. Tänään pääsivät molemmat pojat sitten agin pariin. Joku IHAH:n omiin treeneihin ja Kauko treeniringin varaamalla ajalla, Purinan areenalla kummatkin

Jokun kanssa meillä oli teemana takaakiertämiset. Todella hienosti meni. Noin kolmen viikon tauko oli tehnyt selvästi hyvää (sekä hieman pidempi lenkki ennen treenejä..). Kaikki meni hyvin kunhan remmin toinen pää pysyi mukana ja osasi antaa oikeita käskyjä oikeaan aikaan..
Päivän aiheen lomassa saatiin sitten sivummalla tehdä itsekseen kontakti esteitä (puomi, keinu, A-este). Nekin meni todella hyvin, ja saisi jopa hillittyä hieman Jokun menoa puomilla. Kepit meni todella hyvin, niissä ollaan petrattu todella paljon, nyt käsi heiluu vain keppien vieressä, välillä kyllä tuntuu ettei tarttisi, mutta pidetään se nyt kumminkin vielä siinä ;).

Kaukon kanssa päästiin nyt siis aivan ensimmäistä kertaa tutustu maan agilityyn. Kauko oli aivan innoissaan. Otettiin helppoja ja mukavia juttuja. Muutamia esteitä, jo aika tutuksi tullutta putkea, sekä tutustuttiin uusiin: puomiin sekä keppeihin.
Lopussa tehtiin sitten hieman pidempi pätkä (aika haastava näin ekaksi kerraksi.. toruja remmin toiseen päähän..) kolme estettä kaaressa ja putki, mutta hyvin meni :). Pidin rimat matalalla (olisikos 30-40cm.. Joku hyppii siis n. 55-60cm..), ja jos nyt rupean sitten agia Kaukonkin kanssa ihan näin harraste mielessä tekemään, niin ne rimat saakin pysyä siellä alhaalla.

Taidetaan jatkaa tällä systeemillä joka lauantai, pitää katsoa miten tuon Kaukon kanssa tehdään ettei vaan rasitu liikaa, joskus voidaan tehdä sitten sitä tokoakin. Nyt siis jos sama tahti jatkuu niin maanantaina Kaukon kanssa vesikoirat ry:n tokoa, torstaina Jokun kanssa vesikoirat ry:n tokoa, Jokun kanssa lauantaina IHAH:n agia, ja Kaukon kanssa lauantai iltana oma toimista agia/tokoa. Näin on hyvä jatkaa :).

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Teidät on haastettu!
Klikkaa meitin blogiin ;-)

Anna kirjoitti...

Sanotaanko, että tuplahaastettu, mie haastoin kanssa Anninan ja rekut n. tunnin myöhemmin.
Alappa kaivella ohjeita esiin.