torstai 16. huhtikuuta 2009

Agilityä

No nyt on sitten korkattu "kisaura" käyntiin Jokun kanssa. Oltiin eillen Ojangossa HSKH:n järjestämissä epävirallisissa kisoissa.

Tarkoitus oli mennä mölliluokkaan jossa ei siis ole keppejä, rengasta eikä keinua, mutta omien treenien takia ei enää niihin ehditty vaan kilpaileviin suoraan.. Radalla oli 19 estettä, pää osa hyppyjä, sitten myös A-este, puomi, 3 putkea, kepit, pituus sekä keinu. Rata oli todella kiva, ei olla kyllä ennen ihan noin pitkiä ratoja tehty treeneissä, mutta hyvin se siitä huolimatta meni.
Lopputulos oli HYL koska joku hyppäsi yhden esteen kahdesti. Mutta muutne rata meni todella hienosti, minun jännittämät kontaktiesteet sujuivat todella hyvin, ja taas este johon jo luotin vähän enemmään, eli kepit, eivät sitteen sujuneet niin hyvin, tai siis meni väärästä välistä sisään.. Mutta ei se haittaa, todella hyvä fiilis jäi nyt vain seuraavia möllejä odottamaan :).

Nyt tulevalla viikolla alkavat kesätreenit, eli ulkokentät odottavat. Vaihdamme luokkaa jatko 2:iin, eli pidempiä ratoja luvassa, ja siirrytään siitä uskotaan kaikki mitä opettaja sanoo, käsitykseen tehdään niin kuin meille on parasta (esim. jossain tilanteessa meille sopii takaaleikkaus paremmin kuin valssi..)

2 kommenttia:

Claudia kirjoitti...

Teilläkin on oma blogi! Vähän jänskää. Tuikku sai eilen oman blogin... Yritän opetella tietonokeen käyttöä kun en oikein osaa tehdä mitään. Vitsi mä olisin halunnu nähdä jokun kisoissa! Voinko pistää teidät Tuikun blogin linkkeihin? Tuikun blogi: http://www.tuikuntreeniblogi.blogspot.com/

Claudia kirjoitti...

No en mä nyt tiiä, välillä vaan iskee himosuuri innostus. Tosin nyt kun toi on valeraskaana, niin ei oikein kovin usein itekään jaksa mitään tehä. Nyt on ollu 2 päivää vapaapäiviä. Haluun sellasen työnarkkarikoiran!