sunnuntai 20. huhtikuuta 2008

Viikonloppu lenkkeilyä

Eilen, lauantaina, liityimme Kaukon ja Jokun kanssa vesikoirien yhteisille leikkitreffeille. Jokun kanssa on niissä monet kerrat kläyty, mutta Kaukon jääräpäisyyden vuoksi olen jättänyt sen aina kotiin. Mutta nyt koska porukkaa ei ihan hirveästi ollut ilmottautunut mukaan, päätin ottaa Kaukonkin mukaan. Mukana lenkillä oli Ronja, Remu, Devi, Robin, Pablo, Nero, Joku ja Kauko.
Jokun hoiperteli m issä sattui muiden mukana, ja Kaukon kanssa harjoiteltiin muiden koirein kanssa olemista, nartut kun kaikki menevät, mutta kun urokset tuppaavat olemaan meidän heikko lenkki.. Hyvin meni kaikki, Kaukokin käyttäytyi nätisti, mitä nyt piti sitä Pabloa tarkkailla ettei vaan se yritä vallalle. Loppu lenkistä Kauko löysi rakkautensa, ei suinkaan joukon ainoa narttu, vaan seuran pienin uros Robin, ja ihastumiseen edesauttoi se että Robin on juuri karvattu, ja näin oolen haisee uudelta.

Jos taas joskus on pieni ryhmä niinkuin nyt, niin voi tuon Kaukonkin ottaa, josko senkin voisi sitten joskus laskea irti muitten sekaan kirmailemaan.

Tänään, sunnuntaina lähdettiin sitten perheen, ja Kaukon ja Jokun voimin päivälenkille, koska on niin ihana ilma. Päädyttiin sitten kävelemään meren rantaan ja pojat pääsivät "heittämään talviturkkinsa" pois. Vesi oli vielä melko kylmää, mutta se ei poikia haitannut. Heti kun meri alkoi näkyä kulman takaa alkoi Jokulla hirveä veto veteen, se on kyllä todellinen vesikoira..
Kaukokin tykkää sillointällöin uiskennella, mutta se on sitä mieltä, että Joku saa hoitaa sen kepin hakemisen sieltä syvältä, ja keppi vaihtaa omistajaa kun se rantautuu kahlattavaan syvyyteen..
Loppu vaiheessa, heittelin kiviä matalalle, ja Joku uudesta harrastuksesta, sukeltamisesta, innostuneen yritti löytää kivet pohjasta.
Kun vesi lämpenee niin että sinne voi itsekin mennä, voidaan jokun kanssa harjoitella sukellusta uidessa :D.

Vaikka pojat pääsivät molempina päivänä juoksemaan, ja tänään uimaan, ei ne siltikään väsy, vaan kotiin tultaessa käydän aina vielä pienet painit..

Ei kommentteja: